Domov 
 
 
 
 

 


Naravna
mešanica povrtnin• čisto rastlinsko (vegansko)
• brez laktoze
• brez glutena
• nizka vsebnost maščob
• nizka kaloričnost
• brez barvil in dodatkov za konzerviranje

 

Cena z DDV 6,50 € 

 

Juha je odličen obrok po napornem dnevu in garant dobrega počutja. Privoščite si to doživetje kadar koli. Z našo poslastico tellofix Classic mešanico za juhe in mesne juhe lahko hitro in enostavno pripravite. Zelišča, kot so peteršilj, timijan, pehtran, majaron, drobnjak in koper dajejo tellofix Classic mešanici polni aromatični okus. Korenček, zelena in por zagotavljajo fino zelenjavno vsebnost. Mešanica je pripravljena brez dodatkov barvil in dodatkov za konzerviranje! Tellofix Classic je povsem zelenjaven in tako primeren za vegansko prehrano, brez laktoze in brez glutena. Kaloričnost je posebno nizka in vsebuje malo maščob. To pomeni, da so obroki zdravi in okusni. Zelišča, kot so peteršilj, timijan, pehtran, majaron, drobnjak in koper dajejo tellofix Classic mešanici polni aromatičen okus. Korenček, zelena in por zagotavljajo fino zelenjavno vsebnost. Mešanica je pripravljena brez dodatkov barvil in dodatkov za konzerviranje! Tellofix Classic je povsem zelenjaven in tako primeren za vegansko prehrano, brez laktoze in brez glutena. Kaloričnost je posebno nizka in vsebuje malo maščob. To pomeni, da so obroki zdravi in okusni.

 

Sestavine

Morska sol, ojačevalci arome (mono-natrijev glutamat E621, dinatrijev inosinat E631, dinatrijev gvanilat E627), krompirjev škrob, palmove maščobe, maltodekstrin, čebula, kvasni ekstrakt, sladkor, korenje, zelišča (vsebuje liste zelene), začimbe (semena zelene), naravna aroma, por, česen, karamelni sladkorni sirup.

Uporaba
1 žlica prahu (= 20 g), vlijemo v 1 liter vrele vode.

Hraniti

dobro zaprto, na hladnem, suhem in varnem pred svetlobo. Priporočljiva temperatura je od 8 do 25 C.

 

Hranilne vrednosti
na 100 ml pripravka
Kalorična vrednost 16 kJ / 4 kcal ;
maščobe:0,1g
nasičene maščobne kisline: 0,1g
ogljikovi hidrati:0,4g
sladkor:0,1g
prehranske vlaknine: 0,0g
beljakovine: 0,2g
Sol:1,0g

Šifra
2200
Vsebina
220g

 


Bio
Naravna mešanica povrtnin

 
• čisto rastlinsko (vegansko)
• brez laktoze
• brez glutena
• nizka vsebnost maščob
• brez dodatkov za jačanje arome
* v skladu z zakonom

 

Cena z DDV 12,00 € 

 

Naša tellofix Bio naravna juha je priljubljena med uporabniki in je proizvedena v najboljši ekološki kakovosti. Organska rastlinska juha je brez ojačevalcev arome in brez glutaminske aminokisline – kljub temu ima nevsiljiv aromatičen okus. V sestavi je uporabljena zelenjava gojenja na biološko kontroliranih kmetijah.
Tellofix Bio naravna mešanica povrtnin je sestavljena iz gomoljev organske zelene, ekološko pridelanega pora, organskega korenja, ekološke čebule in okusnega ekološkega paradižnika. Poleg tega so v sestavi fina zelišča, kot so: ekološki peteršilj , ekološki luštrek, organski koper, organski timijan in še veliko ostalih sestavin. Izdelki imajo vsa jamstva in dokazila o ekološkem kmetovanju. Pri gojenju niso uporabljena nobena umetna gnojila ali pesticidi. Seveda je ta zelenjavna juha prav tako brez umetnih dodatkov, brez ojačevalcev arome, brez umetnih barvil in konzervansov ali modificiranih škrobov. Uporaba naše okusne tellofix Bio naravne mešanice brez glutena in brez ojačevalcev arome je tako vsestranska kot zahteva vaša kuhinja. Uživajte pri okušanju zelenjavne juhe ali jo uporabite kot čudovito zelenjavno jušno osnovo za krepke juhe, enolončnice, riž, zelenjavo ali testenine. Ta Bio jušna mešanica, ki je brez ojačevalcev okusov, je idealna vsestranska ter nepogrešljiva za vsako gospodinjstvo, prav tako kot sol. Poleg tega je pripravljena v trenutku. Tellofix Bio naravna mešanica povrtnin je sestavljena iz gomoljev organske zelene, ekološko pridelanega pora, organskega korenja, ekološke čebule in okusnega ekološkega paradižnika. Poleg tega so v sestavi fina zelišča, kot so: ekološki peteršilj , ekološki luštrek, organski koper, organski timijan in še veliko drugih sestavin.

Sestavine

Morska sol, koruzni škrob *, surovi trsni sladkor *, čebula *, korenje *, izvleček kvasa, paradižnik *, sončnično olje *, peteršilj *, listi zelene *, listi luštreka *, por *, kurkuma *, zelena *, česen *, muškatni orešček *, timijan *, koper *.
* = Iz kontrolirane ekološke pridelave. Pregled: DE-ÖKO-001.

Uporaba
Eno žlico prahu (= 20 g) zmešamo v 1 litru vrele vode.

Hraniti

dobro zaprto, na hladnem, suhem in varnem pred svetlobo. Priporočljiva temperatura je od 8 do 25 C.

Hranilne vrednosti
na 100 ml pripravka

Kalorična vrednost 16 kJ / 4 kcal
Maščobe : 0,0 g
nasičene maščobne kisline: 0,0 g
Ogljikovi hidrati: 0,7 g
Sladkor: 0,3 g
Prehranske vlaknine: 0,1 g
Beljakovine: 0,1 g
Sol: 0,9 g

 

Šifra
40196
Vsebina
340g

 Naravna
jušna mešanica

 


• čisto rastlinsko (vegansko)
• brez laktoze
• brez glutena
• brez dodatkov za jačanje arome

 

Cena z DDV 6,00€ 

 

Naravna juha je skrbno začinjena juha in prinaša svežino okusov v vašo kuhinjo. Tellofein juha se lahko uporablja na več različnih načinov, tudi kot podlaga za eksotične jedi. Mešanica je brez umetnih arom in zato daje še posebej dober naravni okus. V sestavi se uporabljajo samo čiste rastlinske sestavine, kot so: sveže korenje, začinjena čebula, por in fina morska sol. Naravna jušna mešanica je brez glutena in laktoze, idealna za vegansko prehrano. Pri izdelavi ne dodajamo umetnih dodatkov, ojačevalcev arome, barvil ali konzervansov zato, da bi naše mešanice v prahu bile še posebej blage in lahko prebavljive.Pikantna paprika in začimbe kot so kurkum in poper dajejo tellofein naravni juhi nenavadno eksotično aromo. Sveži luštrek, peteršilj, koper, drobnjak zagotovijo ravnotežje bogatih okusov. Tako je tellofein naravna juha odlično izhodišče za začinjene jedi. Uporabite jo lahko, na primer, kot začimbo za okusne obare in eksotične riževe jedi. Samo eno skodelico riža dodate v zavreto vodo in primešajte žličko praška. Enkratna je pri pripravi sveže zelenjave in kozic na žaru, hkrati je priprava zelo hitra. Očarajte goste brez velikih stroškov in jih razvajajte z okusnimi obroki. Juhi lahko dodate tudi kose sveže zelenjave, mesa ali rezance.

Sestavine

Morska sol, škrob, izvleček kvasa, sladkor, palmovo olje, korenje, čebula, začimbe (kurkuma, koren luštreka, poper), zelišča (peteršilj, drobnjak, koper), por, paprika.

Uporaba
1 žlico prahu (= 20 g), vlijemo v 1 liter vrele vode.

Hraniti

dobro zaprto, na hladnem, suhem in varnem pred svetlobo. Priporočljiva temperatura je od 8 do 25°C.

Hranilne vrednosti
na 100 ml pripravka
Kalorična vrednost 16 kJ / 4 kcal
Maščobe : 0,1 g
nasičene maščobne kisline: 0,0g
Ogljikovi hidrati: 0,6 g
Sladkor: 0,2 g
Prehranske vlaknine: 0,0 g
Beljakovine: 0,1 g
Sol: 1,1 g

Šifra
3500
Vsebina
220g

 


BiroTim d.o.o. Ljubljanska cesta 20 A, 3000 Celjec - SLO, Tel.: 00386 (0) 41 950 332, Fax: 00386 (0)3 620 9897, e-mail: info@tellofix.si, http://www.tellofix.si